Želite uštedu vremena i resursa a ujedno i zakonsku usklađenost u domenu ZZPL / GDPR?

U tom slučaju prepustite nama da vodimo korake koji Vas vode u sigurnu zonu ali za početak zakažite konsultacije koje obavljamo on-line ili in-house zavisno od Vaših potreba i zahteva.

Olakšavamo organizovanje sastanaka i debata i nema potrebe da izlazite iz kancelarije ili putujete do nas potrebni su Vam samo računar, dobra internet  konekcija i neki od programa Skype, Teams, Zoom i Vaš novi DPO konsultant biće preko puta Vas.

Želite da uštedite novac i predupredite prekršaje u domenu zaštite podataka o ličnosti?

Ne morate da jurite advokatske kancelarije da sastančite u nedogled sa „stručnjacima“ ne morate da angažujete konsultanta na duži vremenski period, već na samo onoliko sati koliko Vam je potrebno da dobijete pomoć, pojašnjenje i to u ono vreme kada Vam je ista potrebna.

Trebate odgovore, na jedno ili više pitanja iz domena korporativne bezbednosti i zaštite podataka ili se srećete sa konkretnim izazovom koji klizi u problem?

Zakažite konsultaciju i zajedno ćemo naći najbolje rešenje, efikasno i odmah primenjivo u Vašem poslovnom sistemu.

Mi smo fleksibilan tim i imamo mogućnost da ponudimo fleksibilno vreme sastanka prilagođeno vremenu koje Vama najviše odgovara i na kome ćete dobiti punu pažnju konsultanta koji je usmeren samo na Vas jer su konsultacije 1 na 1.

Ne tapkajte u mestu, zakažite konsultacije.

KONTAKTIRAJTE NAS