Skip to main content

Želite uštedeti vreme i resurse a ujedno postići usklađenost u domenu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti / GDPR?

U tom slučaju prepustite nama da vodimo korake koji Vas vode u sigurnu zonu, ali za početak uradite bazičnu GAP analizu kroz prilagođenu anketu, a potom zakažite konsultacije koje obavljamo online ili in-house zavisno od Vaših potreba i specifičnih zahteva.

Olakšavamo organizovanje sastanaka, konsultacija i debata tako da nema potrebe za izlascima iz kancelarije ili putovanja, potrebni su Vam samo računar, internet  konekcija i neki od programa Skype, Teams, Zoom i DPO konsultant će Vam biti na raspolaganju.

Želite da uštedite novac i predupredite prekršaje u domenu ZZPL / GDPR?

Ne morate da jurite advokatske kancelarije da sastančite u nedogled sa „stručnjacima“ ne morate da angažujete konsultanta na duži vremenski period, već na samo onoliko sati koliko Vam je potrebno da dobijete pomoć, pojašnjenje i to u ono vreme kada Vam je to potrebno.

Trebate odgovore, na jedno ili više pitanja iz domena zaštite podataka o ličnosti ili se srećete sa konkretnim izazovom koji klizi u problem?

Uradite našu online GAP analizu i mi ćemo se potruditi da zajedno sa Vama pronađemo najbolje rešenje, efikasno i odmah primenjivo u Vašem poslovnom sistemu.

Mi smo fleksibilan tim i imamo mogućnost da Vam ponudimo fleksibilno vreme konsultacija na kojima ćete dobiti našu punu pažnju jer sve aktivnosti sprovodimo 1 na 1 bez copy – paste rešenja.

Ne tapkajte u mestu, popunite anketu i dobićete povratne informacije u najkraćem roku.

Anketa: GAP ANALIZA

Popunite online anketu i utvrdite u kojoj kategoriji rizika se nalazi Vaša organizacija.

KONTAKTIRAJTE NAS